ga('send', 'pageview');

Privacybeleid

Privacybeleid

Deze pagina informeert u over ons beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van persoonsgegevens wanneer u onze website gebruikt en over de keuzes die u heeft met betrekking tot die gegevens.

Door https://www.kissmyabs.be te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit beleid.

Wie zijn we?

Kissmyabs.be is de eigenaar van de website https://www.kissmyabs.be.

Verzameling van gegevens

Wij verzamelen verschillende soorten informatie voor verschillende doeleinden om onze Website aan u te verstrekken en te verbeteren.

Persoonlijke gegevens

Tijdens het gebruik van onze Website kunnen wij u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan bestaan uit, maar is niet beperkt tot:

– E-mail adres
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer

Wij kunnen uw Persoonsgegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u van belang kan zijn. U kunt zich afmelden voor het ontvangen van deze communicatie van ons, of al deze communicatie, door de afmeldlink te volgen in een e-mail die wij u sturen.

Gebruiksgegevens

We kunnen ook informatie verzamelen over de manier waarop de Website wordt benaderd en gebruikt. Deze Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het type browser van uw computer, de browserversie, de pagina’s van onze Website die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die u op die pagina’s doorbrengt, unieke apparaatidentificatoren en andere diagnostische gegevens.

Tracking & cookies gegevens

Wij gebruiken cookies en soortgelijke traceertechnologieën om de activiteiten op onze Website te volgen en wij houden bepaalde informatie bij.

Cookies zijn bestanden met een kleine hoeveelheid gegevens die een anonieme unieke identificatie kunnen bevatten. Cookies worden vanaf een website naar uw browser gestuurd en opgeslagen op uw apparaat. Andere traceertechnologieën worden ook gebruikt zoals bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze Website te verbeteren en te analyseren.

U kunt uw browser opdracht geven om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, kunt u sommige delen van onze Website mogelijk niet gebruiken.

Voorbeelden van cookies die we gebruiken:

– Sessiecookies. Wij gebruiken Sessiecookies om onze Website te beheren.
– Voorkeur-cookies. We gebruiken Voorkeurcookies om uw voorkeuren en verschillende instellingen te onthouden.
– Beveiligingscookies. We gebruiken beveiligingscookies voor veiligheidsdoeleinden.
– Advertentiecookies. Advertentiecookies worden gebruikt om u te voorzien van advertenties die relevant kunnen zijn voor u en uw interesses.

Gebruik van gegevens

Kissmyabs.be gebruikt de verzamelde gegevens voor verschillende doeleinden:

– Om onze Website aan te bieden en te onderhouden.
– Om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze Website wanneer u ervoor kiest om dit te doen.
– Om klantenondersteuning te bieden.
– Om analyses of waardevolle informatie te verzamelen zodat we onze Website kunnen verbeteren.
– Om het gebruik van onze Website te controleren.
– Om u te voorzien van nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie over zaken waarvan wij denken dat u geïnteresseerd zult zijn in.

Rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonsgegevens in het kader van de algemene verordening inzake gegevensbescherming (GDPR)

Als u afkomstig bent uit de Europese Economische Ruimte (EER), is de wettelijke basis van Kissmyabs.be voor het verzamelen en gebruiken van de in dit Privacybeleid beschreven persoonlijke informatie afhankelijk van de Persoonsgegevens die wij verzamelen en de specifieke context waarin wij deze verzamelen.

Kissmyabs.be kan uw Persoonsgegevens verwerken omdat:

– We moeten een overeenkomst met u uitvoeren.
– U heeft ons toestemming gegeven om dit te doen.
– De verwerking is in ons rechtmatig belang en wordt niet overschreven door uw rechten.
– Om aan de wet te voldoen.

Bewaren van gegevens

Kissmyabs.be zal uw Persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is voor de doeleinden die in dit Privacybeleid zijn uiteengezet. Wij zullen uw Persoonsgegevens bewaren en gebruiken voor zover dat nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als wij uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleidslijnen te handhaven.

Kissmyabs.be bewaart de Gebruiksgegevens ook voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de veiligheid of de functionaliteit van onze Website te verbeteren, of wanneer wij wettelijk verplicht zijn om deze gegevens voor langere tijd te bewaren.

Openbaarmaking van gegevens

Kissmyabs.be kan uw Persoonsgegevens openbaar maken in de overtuiging dat dit in goed vertrouwen noodzakelijk is:

– Om aan een wettelijke verplichting te voldoen.
– Om de rechten of eigendommen van de plantenstam te beschermen en te verdedigen.
– Om mogelijke misstanden in verband met de Website te voorkomen of te onderzoeken.
– Om de persoonlijke veiligheid van de gebruikers van de Website of het publiek te beschermen.
– Ter bescherming tegen wettelijke aansprakelijkheid.

Uw rechten op het gebied van gegevensbescherming volgens de algemene verordening inzake gegevensbescherming (GDPR)

Als u inwoner bent van de Europese Economische Ruimte (EER), heeft u bepaalde rechten op het gebied van gegevensbescherming. Plant Tribe streeft ernaar redelijke stappen te ondernemen om u in staat te stellen uw Persoonsgegevens te corrigeren, aan te passen, te verwijderen of het gebruik ervan te beperken.

Als u op de hoogte wilt worden gesteld van de Persoonsgegevens die wij over u bewaren en als u wilt dat deze uit onze systemen worden verwijderd, neem dan contact met ons op.

In bepaalde omstandigheden heeft u de volgende rechten op het gebied van gegevensbescherming:

– Het recht op toegang tot, actualisering of verwijdering van de informatie die wij over u hebben. Wanneer dit mogelijk is, kunt u uw persoonlijke gegevens direct in uw accountinstellingen bekijken, bijwerken of laten verwijderen. Als u deze handelingen niet zelf kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen.

– Het recht op correctie. U heeft het recht om uw gegevens te laten corrigeren als die informatie onjuist of onvolledig is.

– Het recht om bezwaar aan te tekenen. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens.

– Het recht van beperking. U heeft het recht om te verzoeken dat wij de verwerking van uw persoonlijke gegevens beperken.

– Het recht op gegevensportabiliteit. U heeft recht op een kopie van de informatie die wij over u hebben in een gestructureerd, machinaal leesbaar en algemeen gebruikt formaat.

– Het recht om de toestemming in te trekken. U heeft ook het recht om uw toestemming te allen tijde in te trekken wanneer Plant Tribe op uw toestemming voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens vertrouwt.

Houd er rekening mee dat wij u kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat wij op dergelijke verzoeken reageren.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en het gebruik van uw Persoonlijke Gegevens. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de Europese Economische Ruimte (EER).

Met welke derden kunnen uw gegevens mogelijks gedeeld worden?

Aanbieders van de website

Wij kunnen bedrijven en personen van derden in dienst nemen om onze Website te faciliteren, de Website namens ons ter beschikking te stellen, Website-gerelateerde Websites uit te voeren of ons te helpen analyseren hoe onze Website wordt gebruikt.

Deze derden hebben alleen toegang tot uw Persoonlijke Gegevens om deze taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of te gebruiken voor andere doeleinden.

Google Analytics

Google Analytics is een website voor webanalyse die door Google wordt aangeboden en die het verkeer op de website volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze website te volgen en te monitoren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-websites. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van haar eigen advertentienetwerk te contextualiseren en te personaliseren.

U kunt zich afmelden voor het beschikbaar stellen van uw activiteiten op de website aan Google Analytics door de installatie van de opt-out browser add-on van Google Analytics. De add-on voorkomt dat Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie over bezoekactiviteiten deelt met Google Analytics.

Voor meer informatie over de privacypraktijken van Google kunt u terecht op de webpagina Privacy & Voorwaarden van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Google AdSense & DoubleClick Cookie

Google, als externe leverancier, gebruikt cookies om advertenties op onze Website te plaatsen. Google’s gebruik van de DoubleClick-cookie stelt Google en haar partners in staat om advertenties aan onze gebruikers te tonen op basis van hun bezoek aan onze website of andere websites op het internet.

U kunt zich afmelden voor het gebruik van de DoubleClick-cookie voor op interesse gebaseerde reclame door de webpagina Google Ads Settings te bezoeken: http://www.google.com/ads/preferences/

Links naar andere sites

Onze Website kan links bevatten naar andere sites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u doorverwezen naar de site van die derde partij. Wij raden u ten zeerste aan om het Privacybeleid van elke site die u bezoekt te lezen.

Wij hebben geen controle over en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of websites van derden.

Contact

Voor elke vraag of klacht met betrekking tot dit privacybeleid kan u ons contacteren via de contact-pagina.

Extra informatie

Beveiliging van gegevens

De veiligheid van uw gegevens is belangrijk voor ons, maar vergeet niet dat geen enkele wijze van overdracht via het internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven om commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Deze website maakt gebruik van cookies om onder meer statistieken bij te houden via Google Analytics. Lees het privacybeleid voor meer info over het gebruik van cookies.
Ja, ik accepteer cookies